-20%

Wędzenie ryb

Special Price 19,90 zł   Normalna cena 24,90 zł Oszczędzasz 5 zł
Najniższa cena z 30 dni: 19,90 zł
Dostępność: W magazynie
Więcej informacji
Podtytuł Ryby morskie, słodkowodne, świeże i mrożone
ISBN 978-83-61060-50-5
Numer katalogowy 060505
Wymiary 140 x 200 mm
Okładka twarda
Ilość stron 96

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę!

Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze.

Do dzieła kulinarni odkrywcy!