|
EAN | 9788380211025 |
---|---|
ISBN | 978-83-802-1102-5 |
Numer katalogowy | 211025 |
Wymiary | 165 x 220 mm |
Okładka | miękka |
Ilość stron | 352 |
Pyszne, sycące potrawy z wykorzystaniem 16 najpotężniejszych pokarmów wzmacniających zdrowie
Z lektury książki dowiemy się:
- jak wykorzystać jedzenie, by poprawić działanie każdego układu w organizmie
- jak ułożyć swój jadłospis, by rozwiązać konkretne problemy zdrowotne
- jak szybko i sprawnie przygotowywać rodzinne posiłki, by były one bogate w produkty, które zapewniają długie i zdrowe życie.
Autorzy w oparciu o najnowsze badania naukowe wyjaśniają, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce oraz zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy oraz wielu innych chorób.