Szukaj
Wszystkie kategorie
    Menu Zamknij

    Jajka. 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej

    Wydawnictwo: Buchmann
    Kod katalogowy: 706566
    Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
    Stara cena: 24,90 zł
    16,90 zł
    i h
    Ship to
    *
    *
    Shipping Method
    Sposób wysyłki
    Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
    Cena
    No shipping options

    Jajka to bogate źródło białka oraz życiodajnych mikroskładników (witaminy, cynk, wapń, fosfor, żelazo). W książce przedstawiono 200 receptur na smaczne dania z jajek serwowanych na różne sposoby: na twardo, z farszem, sadzone, podawane jako jajecznica, sałatki, omlety, frittaty, tortille, suflety i zapiekanki.

    Specyfikacja
    ISBN978-83-7670-656-6
    Okładkatwarda
    Liczba stron208
    Wymiary170 x 240 mm
    AutorMałgorzata Caprari
    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *
    Znaczniki produktu