Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Wydawnictwo: Znak
Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
Kod katalogowy: 032204
36,90 zł
33,90 zł
Maksymalny koszt wysyłki: 9,90 zł Sprawdź szczegóły

Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.

Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:

  • własne pieczywo,
  • drugie śniadanie do pracy i szkoły,
  • nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
  • desery dla łasuchów,
  • dania świąteczne.

Pozycja aktualnie niedostępna w sprzedaży

Specyfikacja
ISBN 978-83-240-3220-4
Okładka twarda
Liczba stron 208
Wymiary 140 x 200 mm
Autor Julita Bator
Rok wydania 2014
Znaczniki produktu