Makarony. Lasagne, ravioli i cannelloni

Wydawnictwo: Buchmann
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 007116
39,90 zł
22,90 zł
Maksymalny koszt wysyłki: 9,90 zł Sprawdź szczegóły

Ponad 50 sprawdzonych przepisów na makarony (gotowe i domowe), lasagne, cannelloni, gnocchi, zapiekanki, ravioli i inne specjały!

Znajdziemy tu m.in. proste instrukcje, jak krok po kroku zrobić samemu domowy makaron. Dzięki temu poradnikowi dowiemy się, jak przygotować smaczne posiłki z dbałością o dobór naturalnych składników. Zamieszczono tu przepisy m.in. na spaghetti ze smażoną wołowiną, rigatoni nadziewane serem owczym i oliwkami, lasagnię szafranową z owocami morza, penne z karczochami i boczkiem, fusili z parmezanem i truflami, tortelli z szynką i kremem orzechowym... a nawet ravioli z czekoladą.

Smacznego!

Specyfikacja
ISBN 978-83-280-0711-6
Okładka twarda
Liczba stron 141
Wymiary 190 x 250 mm
Autor Valery Drouet
Autor Pierre-Louis Viel
Znaczniki produktu